Tjuvstart på sesongen med bursdagsspilling

Oppvarming til sesongen startet tidlig for musikerne som samlet seg for å feire en spesiell bursdag. Vår fløytist, Ole Fredrik, fylte år, og hva kunne vel være en bedre måte å markere dagen på enn med en liten konsert? Spilling for bursdagsbarnet ble arrangert, og en rekke kjente og kjære melodier sto på programmet.

Det oppsto imidlertid et liten artig utfordring da det viste seg at noen av notestemmene var på ferie. Men bursdagsbarnet, som hadde disse stemmene godt lagret i hodet, improviserte elegant og fylte ut de manglende delene med sin egen kreativitet.

Heldigvis fikk de også hjelp fra en dyktig musikant fra Frydenlund Musikkorps, som bidro til å løfte fremføringen til nye høyder. Med samspill og god stemning ble det hele en minnerik seanse.

Repertoaret inkluderte stykker som «Gammel Jegermarsj», «Rosa på ball», «Hurra for deg» og «King of the Road». Hver eneste tone resonerte med glede og feiring, og bursdagsbarnet kunne ikke annet enn å smile fra øre til øre, og andre tilskuere var svært fornøyde.

Den lille konserten ble en strålende tjuvstart på sesongen og et uforglemmelig høydepunkt på bursdagsfeiringen.