Viktig pressemelding fra Konsertkomiteen

FILMMUSIKK Bestum Stasmusikk

Gjør deg klar for en uforglemmelig musikkopplevelse når Bestum Stasmusikk har sin årlige høstkonsert i den flotte kinosalen i Kulturhuset Stabekk Kino.
Vi spiller musikk av de tre store skaperne av filmusikk: Ennio Morricone, Hans Zimmer og John Wiliams. Publikum vil også få høre kjente perler av filmusikk fra andre komponister fremført av våre solister; Caroline Waters og Carl-Christian Grimstad. Lars Andreas Aspesæter fra NRK, er vår spillende konferansier.

Konserten er fredag 22. november kl. 18.00
Dørene åpnes klokken 17. 00

Kulturhuset Stabekk kino har kun 110 sitteplasser. For å være sikker på å få plass, kan det være lurt å kjøpe billett på forhånd. Billetter bestilles og kjøpes via vår kasserer: ragnar.e.hansen@heac.no

Stasen presenterer

Lars Andreas Aspesæter (konferansier)

Lars Andreas Aspesæter er kanskje mest kjent som fast pianist i programmet Beat for Beat, der han har vært siden 2015. Han er pianist, sanger, arrangør, musiker, produsent og programleder. Han har studert piano og utøvende jazz på Norges Musikkhøgskole i Oslo. Han har også en mastergrad i filmmusikk. I 2024 fikk han Gullruten i klassen beste lydproduksjon for Kork – Hele landets orkester.

Caroline Waters (solist)

Caroline Waters er en norsk-amerikansk skuespiller, sanger, filmkomponist, plateartist og Vocal Freedom Coach. Hun debuterte som sanger allerede som toåring sammen med sin entertainer-pappa, Per Asplin. Til dags dato har Waters produsert en rekke soloalbum, musikal og sceneshow, samt musikk for film, TV og teaterforestillinger. Caroline er for tiden svanger med sitt syvende soloalbum, It’s Your Time.

Carl- Christian Grimstad (solist)

Carl-Christian Grimstad er artist og vokalist og skiver egen musikk. Carl-Christian har på en måte blitt en «hus-sanger» i Bestum Stasmusikk, etter at han først uttalte at korpsmusikk ikke var noe for ham. Politimann, med en etter hvert lang sangkarriere, hovedsakelig med storband har deltatt i «The Voice» med bravur!

Solveig Valebjørg (dirigent)

Solveig Valebjørg har vært Stasens dyktige dirigent fra 2017. Hun er profesjonell klarinettist og har lang erfaring som utøver i landets forsvarskorps, andre orkestre og ensembler. Solveig har sin utdanning fra Norges Musikkhøgskole og har i flere år dirigert skolekorps og amatørkorps. Som Stasens faste dirigent gjør hun oss stadig bedre, alltid positiv blid og særdeles godt forberedt.

Kulturhuset Stabekk Kino

Kulturhuset Stabekk Kino, Gamle Ringeriksvei 5 på Stabekk, er et samlingssted for kulturell aktivitet i Bærum og har fungert som et lokalt kulturhus siden kinoen ble nedlagt i 1997. Kinoen var den første kinobygningen i Bærum og sto ferdig i 1926.

Bestum Stasmusikk

Bestum Stasmusikk, eller Stasen blant venner, ble stiftet i 1987 og besto da av foreldre i skolekorpset som selv ønsket å spille. Vi er blitt stort korps med snart 50 deltakere. Det er en enorm spilleglede i Stasen, og et engasjement som er helt fantastisk. Vi har som mål, i tillegg til å hygge oss sammen, å være en viktig bidragsyter til et levende og godt miljø i bydelen gjennom glad musikk og deltagelse ved store og små anledninger.